top of page

Banläggningskurs

Gotlands Orienteringsförbund tillsammans med RF SISU inbjuder till kurs i Praktisk banläggning i OCAD Lördag 1 juni 2024, kl 13-17, Kinnerstugan


Kursens syfte

Att utbilda nuvarande och framtida banläggare på Gotland att använda de tekniska hjälpmedel som finns i OCAD att bilda banläggningsprojekt som dels uppfyller SOFTs regelverk och dels resulterar i tryckfärdiga kartfiler med layouter.


Kursens innehåll

Kursledaren leder deltagarna att steg för steg upprätta banläggningsprojekt enligt det utbildningsmaterial som kursledaren tagit fram och som deltagarna för möjlighet att gå igenom innan kursstart.


Förutsättningar för deltagande

Deltagaren har med en egen (helst bärbar) dator med minst en banläggningslicens OCAD (en OCAD fullicens går också bra) installerad och uppdaterad. Det brukar gå bra att kontakta OCAD (info@ocad.com) och be om en prov-licens som brukar vara giltig i 2 veckor. Det går även bra att enbart sitta med och betrakta samt sitta flera vid samma dator.


Inläsningsmaterial och relevanta filer kommer skickas ut innan kurstillfället.


Förtäring och anmälan

Det kommer bjudas på fika. Möjlighet att delta via digital länk kommer erbjudas.


Vänligen anmäl deltagande senast den 24 maj till Brent på brent.t.key@outlook.com, alt 073 760 1315. Ange allergier och om önskemål om digital deltagande önskas.


Vid högt antal anmälda förbehåller sig kursledaren möjligheten att neka deltagande och hänvisa till senare tillfälle


Inbjudan OCAD kurs
.pdf
Ladda ner PDF • 163KB

18 visningar

תגובות


bottom of page