top of page

Vårläger och Påskresa

Orienteringssäsongen närmar sig och så också vårens träningar, tävlingar och läger! Håll utkik i kalender när orienteringsträningen och OL-skolan drar igång!


Vi inleder redan i början av mars med årets Vårläger. Samtliga medlemmar, barn som vuxna, är varmt välkomna att delta på lägret! Traditionsenligt så inleds helgen med Natt-Cups-avslutning för de som önskar och sedan gemensamma träningar lördag och söndag. I år genomförs Natt-Cupen vid VOK-stugan och sedan hålls resterande del av lägret i Bunge med omgivande kartor. Övernattning fredag till söndag för den som önskar. Läs mer i inbjudan nedan!

Välkomna på Vårläger den 8 till 10 mars VOK
.pdf
Ladda ner PDF • 129KB

Några veckor senare hålls sedan vår påskresa, ett tävlings- och träningsläger för 13-16-åringar, juniorer och seniorer samt de något äldre som önskar satsa på årets Stafettliga. Under påskhelgen går första Swedish League-tävlingarna samt första deltävlingen i Stafettligan - Göingestafetten - avstapeln i Östra Göinge. Vi passar på att träna och tävla i fin skånsk terräng och umgås under påskhelgen. Läs mer nedan!

Inbjudan Påskresa till Skåne den 28 till 31 mars 2024 VOK
.pdf
Ladda ner PDF • 121KB

Vill du läsa mer om tävlingarna? Se information på Eventor:

Swedish League #1 + Vildmarksfejden https://eventor.orientering.se/Events/Show/44089

Göingestafetten (Stafettligan #1 ) https://eventor.orientering.se/Events/Show/44091
35 visningar

Comments


bottom of page