top of page

Sommarträning

Sommarvärmen är här och snart sommarledighet och semester. Även i år erbjuds sommarträning i form av intervaller och några tillfällen med orienteringsträning. Utöver detta finns det förstås våra traditionsenliga sommartävlingar - 2-dagars, 3-dagars och Medeltidskampen. Se kalendern med länkar till Eventor för mer information. Utöver detta hålls Götalandsmästerskapen i orientering på Gotland i slutet på sommaren, 16-18 augusti, där det gärna tas emot hjälp med arrangemanget men också går att springa banor.


Sommarintervaller

Kör igång v.24, tisdag den 11 juni. Samling 18:00 vid Galgberget. Det kommer erbjudas olika former av intervallträning med gemensamuppvärmning inkl löpskolning inför samt nedvarvning efteråt. Träningen riktar sig till dig som är ca 14 år och uppåt.


Sommarintervaller 2024
.pdf
Ladda ner PDF • 64KB

OL-träning

Vid tre tillfällen kommer det erbjudas orienteringsträning helgtid som alla är välkomna att delta på. Svårighetsgrad är svart/svår nivå. Det första tillfället den 29 juni kommer det även finnas en orange/medelsvår bana! Se mer info i bifogad fil.


OL-träning sommar 2024
.pdf
Ladda ner PDF • 60KB


Varmt välkomna önskar

Elit- och utvecklingsgruppen GOF
46 visningar

Comments


bottom of page