top of page

Premiär för den nya hemsidan!

Som du kanske redan noterat så har Visborgs OK's hemsida blivit uppdaterad. Detta beror på att den tidigare hemsidan kommer att avvecklas då Riksidrottsförbundet och leverantören Idrott Online inte längre kommer att ha denna funktion kvar.


VOK har då valt att bygga en ny hemsida, med nya funktioner och nytt utseende. Mycket av de gamla funktionerna har försvunnit, men det som är viktigt är kvar. Nyheter, Kalender och information om våra Aktiviteter finns att hitta på den nya sidan.


Arbetet med den nya hemsidan har pågått under större delen av året, och har utförts av i första hand Elena, Allan och Stig. Många små saker återstår fortfarande, men tanken är att vi löser dessa efterhand då vi märker vad man både saknar men även önskar, ska finnas.


Den tidigare funktionen med att koppla aktiviteter från Idrott Online till en kalender kommer inte längre finnas kvar, utan detta måste ske via den nya funktionen på hemsidan.

Målsättningen är att aktuell information ska finnas här på sidan och att man ska kunna hitta både aktiviteter och datum för dessa på ett enkelt sätt.


Visborgs OK har även andra sätt att publicera information, Facebook är kanske den mest vanliga funktionen. Men det finns även ett Instagram-konto och en YouTube-kanal.


Har man frågor och önskemål kring den nya hemsidan, kontakta oss som jobbar med denna, eller skicka ett mail till info@visborgsok.se.


Den tidigare funktione med att administrera medlemmar i Idrott Online finns fortfarande kvar, och kan nås på https://login.idrottonline.se/. Det är enbart hemsides-delen som kommer att avvecklas, och redan på nyårsafton i år kommer alla sådana hemsidor att försvinna.

Man kan läsa mer om denna avveckling på RiksIdrottsförbundets hemsida.


Så idag har den nya hemsidan för Visborgs OK premiär, så vi hinner att justera alla delar innan julen och det nya året inträffar.

Men tveka inte att höra av dig, alla synpunkter mottages tacksamt!


Visborgs OK och webb-administratörerna önskar er alla en God Jul och ett gott slut på det nya året!147 visningar

Comentários


bottom of page