top of page

Julhälsning

Hej VOK-medlemmar


Vi går med stormsteg mot julen och julmusiken ekar i högtalare vart man än går. Julstämningen börjar infinna sig men snön saknas. Det har varit ett år som har varit inriktat på att få vårt servicehus på plats. Det har varit nappatag med miljö och byggnad samt ansökningar för ekonomiska bidrag och sponsring. VOK har blivit mycket bra bemötta då vi lämnat in ansökningar om ekonomiskt stöd och som det ser ut i skrivande stund så tror vi att budgeten håller. Tidsplanen har spruckit med råge men det kan inte klubben eller våra fina entreprenörer lastas för. I detta fallet är det externa leverantörer av varmvattenberedare som har problem.


Styrelsen har som sagt varit inriktad på att få bygget på plats och övrig verksamhet har med bravur skötts av våra kommittéer(Anläggning, ungdom, träning och tävling). Det visar att vi har en organisation som är anpassad för att klara extra påfrestningar. Organisationen hade dock inte varit någonting utan de fantastiska medlemmar som engagerar sig ideellt för idrotten.


Inför kommande år hoppas styrelsen på ett snabbt avslutande av bygget så att vi kan börja använda anläggningen fullt ut samt att vi ska få ett fint tävlingsår.


Med detta önskar undertecknad VOK medlemmar en


GOD JUL och ett GOTT NYTT ÅR


Hans Mellquist
86 visningar

Comments


bottom of page